Norsko

Norsko

Norsko

Abyste se dověděli více o tom, co ESA dělá pro to aby byli studenti inspirování lidským vesmírným letem, podívejte se na www.esa.int/spaceflight/education.

Norwegian News

 • Mission X - 2018 er i gang

  Hei, hei,
  Da er vi i gang med Mission X - 2018, og Astro Charlie har startet sin tur for å nå månen! Se her for å følge med: http://trainlikeanastronaut.org/wttm
  Gleder meg til å se hva dere holder på med her på denne siden.

  Tren som en astronaut!!

  Mvh
  Hege-Merethe, NAROM

 • Mission X - 2017 er igang

  Astro Charlie har startet sin tur for å nå månen! Se her for å se http://trainlikeanastronaut.org/wttm

  Team Norway har over 100 elever som ønsker å trene hardt og lære mye mer om verdensrommet ! Elevene kommer fra Bråte skole og Lycée Francais René Cassin skole i Oslo
  Det blir spennende å følge dere her på bloggen!

  Tren som en astronaut!

  Mvh
  Hege-Merethe, NAROM

 • Andenes skole trives med Mission X

  Mission X 2015 Andenes skole

  Hei. En hilsen fra Andenes skole nå ved slutten av Mission X. Vi er to team fra femte trinn som har kost oss med Mission X i gymtimene. Vi heter Team Miniastronautene og Team MX. Begge teamene har 14 elever. Vi har gjort ti av øvelsene. Det var artig! Det er andre året våre team deltar, og vi synes det er spennende! Det er tredje året Andenes skole deltar. Vi er jo så heldige å ha rakettskytefeltet - Andøya Space Center - og Narom noen kilometer fra skolen,så det er naturlig at vi er opptatt av universet, raketter, ISS og astronauttrening. I dag var hele skolen og fikk se solformørkelsen på den fine markeringa som Andøya Space Center og Narom hadde her på Andenes. For en opplevelse! Vi må vente lenge til neste gang! ;)
  Hilsen til alle Mission X - lagene der ute
  fra oss på Andenes skole!!

 • Karneval og living bones

  Studering av kyllingknokler

  Siste dag før vinterferie har vi forsket på bein - midt i karneval! Hekser, spøkelser, fanger, harer og mange andre skapninger har studert knoklene fra kylling og laget modeller av bein. Beinmodellene tålte mye, opp til 16 bøker!

  Skisse Mission X og karneval
 • Barnas OL

  Hopp

  Høre skule arrangerte Barnas OL-dag 11.februar.Vi hadde mykje forarbeid og gjennomførte uthaldenheitstrening med snømåking og løypetråkking. God trening for alle astronautar :-)
  Det vart ein strålande OL dag for dei 120 elevane i kommunen. Elevane representerte all verdas deltakarland, og gjekk med sitt lands flagg under innmarsjen. Deretter var det opningsseremoni, dans og velkomsttale. Alle elevane gjennomførte skøyteløp, skiskyting, kulekøyring og hopp. Ein strålande dag med stor aktivitet og idrettsglede.

  Innmarsj Kulekøyring OL ilden tennes